deosebIT Soft

Testimoniale

“Avem o colaborare excelentă cu agentia deosebIT Soft. Nu e de mirare, sunt câştigătorii primei ediţii a Concursului naţional de web-design. Buni profesionişti, care răspund cu promptitudine tuturor solicitărilor noastre. Sunt creatorii site-ului companiei Evalor Consulting.

Mihai Geliman

Managing Partner
Evalor Consulting

„Din 2009 pana azi am fost mai mult decat multumiti de micile problemele inerente rezolvate la siteul www.maxx.com.ro in maxim 10-20 min si nu mai zic de minunatul site in wordpress facut de la 0 in ianuarie 2014 si care nu are nici cea mai mica problema de functionalitate, per total 5 ani de colaborare fructuoasa”

Vali Manciu

Owner MAXX GRUP

“Colaborand cu agentia deosebIT Soft, am avut surpriza sa constat ca multe dintre ideile mele de principiu chiar se puteau realiza, si mai mult decat atat, am vazut ca posibilitatile creative ale echipei deosebIT Soft sunt cu mult mai mari decat am sperat eu.
Lucrarile realizate impreuna au fost apreciate de clienti, parteneri si prietenii din on-line. Cel mai important feddback primit despre aceste lucrari a fost ca: “parca esti tu in forma grafica”.
Pentru toate acestea multumesc echipei deosebIT Soft.”

Dragos Tranca

Senior Partner Evolutiv

“… Urmare a experienţei pozitive pe care am avut-o cu deosebIT Soft, vă recomandăm cu încredere să colaboraţi cu această agenţie pentru realizarea site-ului instituţiei / companiei dumneavoastră.”

Gabriel Berca

Prefect Județul Bacău