deosebIT Soft

5 pași pentru o colaborare de succes cu o agentie de Web Design

Te-ai hotărât! Vrei să colaborezi cu o agentie de Web Design, dar te întrebi ce presupune acest lucru? Pentru ca lucrurile să meargă așa cum îți dorești și colaborarea să fie una de succes, mai jos enumerăm pașii pe care ar trebui să îi parcurgi:

1. Stabilirea unui obiectiv și a unui buget.

Incă de la prima întâlnire trebuie să fii clar în așteptările pe care le ai. Care este perioada în care vrei să ai proiectul terminat, să oferi un „dead line”, dar și bugetul pe care îl poți aloca acestui proiect. Nu subestima valoarea unui proiect de acest gen. Dacă vei alege din ofertele primite, prețul cel mai mic, fără să verifici portofoliul și experiența agenției, s-ar putea să fii nevoit să mai plătești încă o dată, unei alte agenții, pentru ca finalul să fie cel pe care îl aștepți.

2. Identitatea Vizuală.

Dacă nu ai logo creat, trebuie stabilite culorile, elementele grafice dorite, astfel încât rezultatul să reprezinte afacerea ta. Acesta poate face diferența în alegerea colaborării, de către client. Daca ai deja logo creat, în momentul în care decizi să colaborezi cu o agenție de Web Design, trebuie să le oferi toate variantele editabile și manual de identitate vizuală.

3. Site de prezentare sau Magazin Online.

In funcție de domeniul de activitate trebuie stabilit dacă îți dorești doar un site de prezentare sau vrei un magazin online. Pe lângă vizibilitatea sporită, acesta te va ajuta să vinzi produsele mai rapid și mai simplu.

4. Structura website-ului.

Foarte importante de stabilit sunt categoriile de produse / servicii, numărul de produse / servicii (cu poze și descriere), datele de contact + formular de contact. Totul trebuie să fie simplu, astfel încât din 3 click-uri utilizatorul să ajungă unde trebuie.

5. Designul site-ului.

Deși se poate modifica pe parcurs, trebuie să ții cont că prima impresie face diferența. Dacă un site este aglomerat sau are culori stridente, este obositor. De aceea, ar trebuie să optezi pentru un design simplu, curat și simplu de folosit!

Suntem aici pentru a te îndruma la fiecare pas!