deosebIT Soft

Site WOW sau BAU

Siteul tău este WOW sau BAU? Te-ai întrebat vreodată care este reacția utilizatorilor atunci când îl accesează? Acesta ar trebui să fie primul lucru la care să te gândești când vrei să îți creezi un site de prezentare sau un magazin online. De ce? Pentru că un design atractiv și ușor de folosit poate fi vital pentru businessul tău. Mai ales în cazul în care afacerea ta este exclusiv online.

Încă din primele secunde de la accesarea website-ului tău, utilizatorul își creează o impresie asupra acestuia. De aceea totul trebuie să fie clar încă de la deschiderea paginii – care este domeniul de activitate, ce servicii sau produse prezinți, dacă este magazin online sau doar site de prezentare, dar în același timp, designul site-ului nu trebuie să fie obositor. Dacă este foarte aglomerat și colorat, majoritatea clienților vor renunța la navigare din primul moment.

De asemenea, foarte importantă este viteza de încărcare a paginilor. Cu cât se încarcă mai repede fiecare categorie și articol, cu atât șansele ca utilizatorul să rămână pe site-ul tău și să apeleze la serviciile sau produsele tale cresc.

Fii original! 

Prezintă mereu lucruri noi, pe care nu le vezi pe toate site-urile, creează conținut unic și de calitate, iar Google te va ajuta să fii printre primii în căutări. Acest lucru este cheia succesului și îți va aduce din ce în ce mai multe accesări, clienți și vânzări!

În concluzie, dacă deja ai un website și nu știi cum reacționează utilizatorii, îți poți da seamă în funcție de timpul petrecut pe site-ul tău. Cu cât e mai scurt, cu atât înseamnă că reacția lor este BAU. La fel și în cazul magazinelor online. În cazul în care ai foarte multe accesări, dar comenzi puține sau chiar deloc, înseamnă că ceva îi sperie.

Noi te putem ajuta cu o analiză gratuită a siteului tău și o îndrumare spre succes!
Îți sună interesant? Contactează-ne